Bemutatkozás

Alapvégzettségem szerint közlekedésmérnök és katonai légiforgalomirányító vagyok, későbbi tanulmányaim során marketingkommunikációs szakértői végzettséget szereztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán. A marketingnek köszönhetően viszonylag messzire kerültem az eredeti, alapvetően műszaki szakmáimtól, hiszen közel 20 éve marketing területen dolgozom. Mérnöki alapvégzettségem azonban meghatározza a marketinghez való szakmai hozzáállásomat is. A marketingben a kreativitás, a stratégiai tervezés során precizitással kell, hogy párosuljon.

Több mint 20 év marketinges szakmai tapasztalattal a hátam mögött, 2015-ben azt a döntést hoztam, hogy sok éves multinacionális és hazai állami szférában megszerzett kompetenciával saját vállalkozásba kezdek.

A saját vállalkozásommal, az artCOMM partners-szel legfontosabb feladatomnak tekintem a kiváló személyes kapcsolatok kiépítését az ügyfeleimmel. Szolgáltatásom az együttműködés. Olyan kis-, közép- és akár nagyvállalatok számára biztosítom a marketing szolgáltatást, amelyeknek a marketing munka során is fontos a személyes kapcsolat, ám valamilyen okból kiszerveznék ezt a tevékenységi kört. Nem akarnak, esetleg nem tudnak egy önálló marketing menedzsert vagy marketing osztályt fenntartani a mindennapi marketing tevékenység ellátására vagy bármely okból nem szeretnének nagy média- és kreatív ügynökségekkel dolgozni/dolgoztatni.

Munkám során számtalanszor találkoztam az ügyfél-ügynökség kapcsolatok esetében azzal a problémával, hogy az ügynökségek nem rendelkeztek a megfelelő tulajdonosi szemlélettel és méretükből adódóan rugalmatlanok volt. Célom, hogy a közös munka során „beépüljek” a szervezetbe, átvegyem, megértsem a tulajdonosok szemléletmódját, üzletviteli stratégiáját, marketingesként segítsem az üzleti célok elérését, a bevételek növekedését.

A megbízásokat magyar, angol és francia nyelven teljesítem.

LinkedIn profil

Letölthető szakmai bemutatkozó 1 oldal

Letölthető szakmai bemutakozó 2 oldal