Bemutatkozás

tr

Alapvégzettségem közlekedésmérnök és katonai repülésirányító. 2003-ban marketing végzettséget szereztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán.  Több mint 15 éve marketing területen dolgozom. Mérnöki alapvégzettségem meghatározza a marketinghez való szakmai hozzáállásomat is. A marketingben a kreativitás, a stratégiai tervezés során precizitással kell, hogy párosuljon.

Több mint 15 év marketinges szakmai tapasztalattal a hátam mögött, 2015-ben azt a döntést hoztam, hogy sok éves multinacionális és haza állami szférában megszerzett kompetenciával saját vállalkozásba kezdek.

Hosszú időt töltöttem a hazai autóiparban, a francia konstruktőrök munkáját támogattam marketingkommunikációs vezetőként, majd később ügyfélkapcsolati vezetőként.

2011 és 2014 között az energiaszektorban marketing igazgatóként építettem fel és irányítottam több fős marketing csapatot, amely munkájával hozzájárult a márkaismertség növeléséhez valamint a cég értékesítési eredményeinek dinamikus növekedéséhez.

A saját vállalkozásommal, az artCOMM partners-szel legfontosabb feladatomnak tekintem a személyes ügyfélkapcsolatok kiépítését. Szolgáltatásom az együttműködés. Olyan kis-, közép- és akár nagyvállalatok számára biztosítom a marketing szolgáltatást, amelyeknek a marketing munka során is fontos a személyes kapcsolat, ám valamilyen okból kiszerveznék azt.. Nem akarnak, esetleg nem tudnak egy önálló marketing menedzsert vagy marketing osztályt fenntartani a mindennapi marketing tevékenység ellátására vagy bármely okból nem szeretnének nagy média- és kreatív ügynökségekkel dolgozni/dolgoztatni.

Munkám során számtalanszor találkoztam az ügyfél-ügynökség kapcsolat során azzal a problémával, hogy az ügynökségek nem rendelkeztek a megfelelő tulajdonosi szemlélettel és méretükből adódóan rugalmatlanok volt. Célom, hogy a közös munka során „beépüljek” a szervezetbe, átvegyem, megértsem a tulajdonosok szemléletmódját, üzletviteli stratégiáját, marketingesként segítsem az üzleti céljaik elérését.

A megbízásokat magyar, angol és francia nyelven teljesítem.

LinkedIn profilom

Letölthető szakmai bemutakozó