Bemutatkozás

Közlekedésmérnök és katonai légiforgalomirányító vagyok, később lettem marketinges és szereztem marketingkommunikációs szakértői végzettséget anulmányaim során a Budapesti Gazdasági Főiskolán. A marketingnek köszönhetően viszonylag messzire kerültem az eredeti, műszaki szakmáimtól, hiszen több mint 20 éve marketing területen dolgozom. Mérnöki alapvégzettségem azonban meghatározza a marketinghez való szakmai hozzáállásomat is. A marketingben a kreativitás, a stratégiai tervezés során precizitással kell, kreaatív és innovatív megoldások megtalálásával kell, hogy párosuljon.

Több mint 20 év marketinges szakmai tapasztalattal a hátam mögött, 2015-ben úgy döntöttem, hogy sok éves multinacionális és hazai állami szférában megszerzett tapasztalattal és kompetenciával saját vállalkozásba kezdek.

A saját vállalkozásommal, az artCOMM partners-szel legfontosabb feladatomnak tekintem a kiváló személyes kapcsolatok kiépítését az ügyfeleimmel. Szolgáltatásom az együttműködés. Olyan, elsősorban mikor-, kis- és középvállalatok számára biztosítok marketing szolgáltatást, amelyeknek a marketing munka során is fontos a személyes kapcsolat, ám valamilyen okból kiszerveznék ezt a tevékenységi kört. Nem akarnak, esetleg nem tudnak egy önálló marketing menedzsert vagy marketing osztályt fenntartani a mindennapi marketing tevékenység ellátására vagy bármely más okból nem szeretnének nagy média- és kreatív ügynökségekkel dolgozni/dolgoztatni.

Munkám során számtalanszor találkoztam az ügyfél-ügynökség kapcsolatok esetében azzal a problémával, hogy az ügynökségek nem rendelkeztek a megfelelő tulajdonosi szemlélettel és méretükből adódóan rugalmatlanok volt. Célom, hogy a közös munka során „beépüljek” a szervezetbe, átvegyem, megértsem a tulajdonosok szemléletmódját, üzletviteli stratégiáját, fejlesztési céljaikat, fejlődési irányukat, prioritásaikat és marketingesként segítsem az üzleti célok elérését, a bevételek növekedését.

A megbízásokat magyar, angol és francia nyelven teljesítem.

LinkedIn profil

Letölthető szakmai bemutatkozó 1 oldal

Letölthető szakmai bemutakozó 2 oldal